سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.

موضوعات سایت

تابلو اعلانات سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز

به مجله اینترنتی رنگریز خوش آمدید.

مواد لازم برای دسر رومانف :

 پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
 آب سرد نصف لیوان
سیب ۱ عدد
 موز ۱ عدد
 شیر  ۳ لیوان
 نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
 خامه ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
 رنگ خوراکی (در صورت تمایل) مقدار کم

 

طرز تهیه دسر رومانف :

پودر ژلاتین را با آب سرد با هم مخلوط کنید و بعد آن را بن ماری کنید سپس سیب و موز را پوره کنید و بعد شیر و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید روی شعله بگذارید کمی که غلیظ شد ژلاتین بن ماری شده را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید یک بسته خامه به آن اضافه کنید بعد میوه های پوره شده را اضافه کنید هم بزنید بعد داخل قالب بریزید چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ببندد.

 

اگر دوست داشتید رنگی شود مقداری رنگ خوراکی به مقداری از مواد دسر بزنید چند دقیقه داخل یخچال بگذارید بعد که بست مابقی دسر را بریزید.

  • آشپزی
  • ۱۳ شهریور
  • بدون نظر
  • 179 بار

باقلا (باقالی، باقله) گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن گاهی تا ۲ متر هم می رسد. برگ های این گیاه متناوب و مرکب است. گل های باقالی درشت و سفید با لکه های سیاه و بنفش است. میوه آن همچون لوبیا دارای غلافی پوشیده از کرک می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا با خواص باقالی و فنون پخت باقالی آشنا شوید.

زمستان که می شود در خیابان ها و بعضی اغذیه فروشی ها باقلای پخته شده ارائه می شود بعضی این میان وعده را به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می کنند. نخستین نکته در مورد طبخ یک باقلای خوش طعم و دلچسب خوب پخته شدن آن و در مرحله بعدی درشت بودن باقالی و رنگ کرم قهوه ای آن است.

 

مواد لازم برای تهیه باقالی :

 باقالی تازه  ۴ کیلو با پوست
نعنای خشک به مقدار لازم
سرکه به مقدار لازم
 نمک،فلفل سیاه به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم

 

روش تهیه باقالی :

ابتدا ۴ کیلو باقالی تازه را از پوست درآورید. اگر باقالا خشک باشد به مدت یک روز در آب سرد بخوابانید. باید روی باقالی ها را یک وجب آب پر کند که موقع خیس خوردن آب کم نیاورید. زیرا بعد از یک روز درشت می شوند و آماده پخت می شوند.

 

پس از شستن باقالی، در قابلمه ای بزرگ باقالی را بریزید و سپس آب زیاد روی باقالی ها بریزید و در ظرف را بگذارید و روی اجاقی با شعله ای متوسط بگذارید تا آب به جوش بیاید. حواستان باشد که تا جوش آمدن آب سعی کنید بالاسر باقالی بمانید چون وقتی آب به نقطه جوش رسید باعث به حرکت درآوردن باقالی در ظرف شده و در نتیجه باعث سرریز شدن آب از ظرف می شود.

 

وقتی آب باقالی جوشید شعله گاز را تا حد متوسط کم کنید که فقط آب داخل ظرف بیرون نریزد اجازه بدهید باقالی ها به خوبی بپزند نمی شود زمانی را مشخص کرد زیرا زمان پخت باقالی بسته به جنس آن دارد.

 

در مراحل آخر پخت نمک روی باقالی ها بریزید اگر ابتدا نمک بزنید باعث دیرپز شدن باقالی ها می شود و وقتی باقالی خوب پخته شد، مقداری از آب باقالی را دور بریزید تا جایی که آب و باقالی تقریبا هم سطح شوند.

 

مقداری سرکه و فلفل، بسته به ذائقه و علاقه خود، در باقالا بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خوب با آب و باقالی مخلوط شود، اگر بی نمک است پس از آن نمک را به مواد بیافزایید تا جایی که با نمک بودن را در آن حس کنید. سعی کنید زیاد شور نشود.

 

فوت و فن صحیح تهیه باقالی خوشمزه و خانگی وقتی نمک و ترشی و فلفل به خوبی با مواد مخلوط شد، به اندازه ۳ قاشق غذاخوری خلواش خشک (سبزی معطر استان گیلان) یا نعنای خشک داخل باقالی بریزید و در ظرف را بگذارید و ۳ نوبت و هر نوبت پس از ۵ دقیقه چند بار باقالی را خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید. که این هم سلیقه ای است.

 

اما مواظب باشید در این مرحله بعد از ریختن سبزی معطر، شعله زیر ظرف زیاد نباشد چون حرارت زیاد باعث می شود سبزی معطر به کناره های ظرف شما بچسبد.

 

حالا باقالی آماده شده است و اگر همه مواد ریخته شده در آن به اندازه کافی باشد دیگر همراه خوردن باقالی نیازی به ریختن نمک و سرکه روی باقالی ندارید، جز مقداری سماق یا گلپر که آن هم سلیقه ای است.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش باقلی سبز

 

روش دیگر برای پخت باقالی:

بعد از پخت باقالی ها و اضافه کردن نمک به باقالی های پخته شده زیر آن را خاموش کنید و آن را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن مقداری سرکه، فلفل قرمز و پودر گلپر و به مقدار کم نمک بریزید. ترشی و عطر باقالی ها کاملا سلیقه ای است.

 

نکاتی برای پخت باقالی,خواص باقالی

جوشانده باقالی برای ورم مثانه مفید است

 

خواص دارویی باقالی :

 باقالی دارای مقدار زیادی ال دوپا (L DOPA) است؛ ماده ای که سال هاست در درمان پارکینسون مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 اثر دیگر باقالی در کنترل پرفشاری خون است. بنابراین به کسانی که فشار خون دارند، خوردن آن توصیه می شود.

 

باقالی دارای خاصیت افزایش دهندگی قوای جنسی است. اما باید دانست که این ماده غذایی سرشار از تیرامین بوده و افرادی که داروهای مهارکننده منوآمین اکسیداز (MAO) مصرف می کنند، باید از خوردن آن خودداری کنند. همچنین باقالی برای افرادی که دارای کمبود آنزیم گلوکز ۶ فسفات و هیدروژناز هستند (مبتلایان به فاویسم)، ممنوع است؛ چون دارای ترکیب های ویسین، کنویسین و ایزواورامیل است و ممکن است باعث خطر مرگ شود.

 

باقالی باعث استحکام استخوان ‎ها می شود

سلامت استخوان ها بسیار اهمیت دارد، در‎ حالی ‎که ما معمولا اصلا به فکر حفظ و نگهداری آن ها نیستیم. از این به بعد به فکر ستون ‎های بدن خودتان باشید و باقالی را وارد رژیم غذایی خود کنید تا از منگنز Manganese، پتاسیم Potassium، و ویتامین K این ماده که لازمه استخوان سازی هستند، استفاده کنید.

 

باقالی از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد.

۱–  دم کرده گل باقالی ضد تشنج و ادرار آور است.

۲– دم کرده گل باقالی سنگ کلیه را دفع می کند و برای قولنج های کلیوی مفید است.

۳– جوشانده باقالی برای ورم مثانه مفید است.

 

۴– باقالی برای درمان رماتیسم، درد مفاصل و سیاتیک مفید است.

۵– از جوشانده باقالی برای درمان نقرس استفاده کنید.

۶– باقالی را اگر با آب سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید اسهال مزمن را درمان می کند.

 

۷– فسفر باقالی به تقویت بهره هوشی کمک می کند.

۸– برای رفع کوفتگی و ورم پستان، در باقالی را با آب جو مخلوط کرده و با سرکه و نعناع بپزید و ضمادی را که بدست می آید روی ورم و کوفتگی قرار دهید.

 

۹– مصرف مخلوط باقالا با روغن بادام و قند به رفع گرفتگی صدا و پاک سازی ریه کمک می کند.

۱۰– ضماد در باقالی را با شنبلیله و عسل برای نرم کردن دمل و ورم بناگوش و زیر چشم مفید است.

 

۱۱– در عین حال که برای کم خونی مفید است ولی افرادی که نسبت به آن حساسیت دارند از خوردن آن خودداری کنند.

۱۲– ضماد باقالی جوش و کورک را می رساند و چرک را خارج می کند.

 

۱۳– برای درمان تکرر ادرار از جوشانده ریشه باقالی استفاده کنید.

۱۴–  جوشانده سر شاخه های باقالی مستی مشروبات الکلی را برطرف می کند.

۱۵– برای رفع التهاب و درد نوک انگشتان و ناخن باید یک مشت برگ باقالی را با نیم لیتر آب بجوشانید.

 

۱۶- کسانی که لاغر هستند جهت تقویت باقلا بخورند.

۱۷- باعث کاهش ورم پروستات می شود.

 

۱۸- سریع الهضم است.

۱۹- برای از بین بردن لکه های پوست باقلا را پخته له نموده به صورت ماسک روی پوست بگذارید.

 

شیوه پخت باقالی, روش های پخت باقالی

فسفر باقالی به تقویت بهره هوشی کمک می کند

 

مضرات باقالی

باقالی دارای مقادیر قابل توجهی تیرامین است و افراد تحت درمان با داروهای مهار کننده نظیر فنلزین، ایزوکاربوکسازید و نیز مبتلایان به میگرن بایستی از مصرف و خوردن باقالا خودداری کنند.

 

بسیاری از افراد مدیترانه و از جمه برخی افراد در ایران و به ویژه ساکنین نواحی شمالی کشور دچار نوعی اختلال ژنتیک موسوم به کمبود D6PD هستند. در این افراد در پی مصرف باقالی دچار حمله حاد کم خونی معروف به بیماری فاوویسم می شوند.

 

علت ایجاد بیماری فاوویسم برخی مواد اکسیدان موجود در باقالی است که برای گلبول های قرمز خون خطرناک می باشد. لازم است این افراد از خوردن باقالی اجتناب کنند. بیماران فاویسمی بیشتر در آقایان مشاهده شده و در بین زنان کمتر رخ می دهد.

 

از دیگر مضرات باقالی برهم زدن خواب است. لذا بهتر است از مصرف باقالی در شبها خودداری شود.

 

  بیشتر بخوانید: مضرات مصرف باقالی برای کودکان

 

یکی از خواص باقالی کمک به بیمارن مبتلا به پارکینسون است. باقالی به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد ماه L-Dopa برای بیمارن پارکینسونی بسیار مفید است، ولی این بیماران بایستی توجه داشته باشند در صورت مصرف روزانه باقلا نبایستی آن را به طور ناگهانی قطع کنند. زیرا ممکن است موجب یک اختلال جدی و خطرناک موسوم به سندروم نورولپتیک بدخیم شود.

 

باقلا به شدت نفاخ بوده و به همین توصیه می شود، آن را با مواد معطر و گیاهان ضدنفخ مصرف نمایید.

 

مصرف زیاد باقالی می تواند موجب نفخ یا سنگینی معده شود و همچنین در بعضی از افراد به علت نقص وراثتی کمبود آنزیمی، مصرف آن می تواند منجر به تشدید کم خونی در این افراد شود. بگذارید کمی سرد شود و انگشتان خود را به مدت دو ساعت در آن قرار دهید تا برطرف شود.

  • آشپزی
  • ۱۳ شهریور
  • بدون نظر
  • 162 بار

یکی از انواع غذاهای خوشمزه محلی گیلانی خورش نازخاتون می باشد که با انواع گوشت ها تهیه می شود در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش نازخاتون را به شما عزیزان آموزش دهیم.

همانطور که در مطالب قبلی شما را با دستور پخت انواع خورش ها از جمله خورش قیمه، خورش ونوشک، خورش گیلاخه و خورش لوبیا سفید آشنا کردیم در این مقاله روش تهیه خورش نازخاتون را آموزش خواهیم داد.

دستور پخت خورش نازخاتون

مواد لازم

  • سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
  • بادمجان قلمی : ۴ عدد
  • نعنا و جعفری :۳۰۰ گرم
  • پیاز داغ : ۶ قاشق غذا خوری
  • آبغوره یا آب نارنج :۳ قاشق غذا خوری
  • محلول زعفران : ۱ قاشق غذا خوری
  • ادویه خورشتی : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه خورش نازخاتون با طعم بسیارعالی

  •  اصل جنس
  •  سپهر چوب

طرز تهیه خورش نازخاتون بسیار خوشمزه

در طرز تهیه خورش نازخاتون ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و به صورت کامل سرخ کنید سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و نصف پیاز داغ ها را به آن اضافه کنید، حالا سینه مرغ خرد شده را به پیاز داغ ها اضافه کنید و تفت دهید.

در این مرحله از دستور پخت خورش نازخاتون زمانی که مرغ تغییر رنگ داد به آن ادویه خورشتی، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید سپس دو پیمانه آب جوش به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود.

حالا نعنا و جعفری خرد شده را داخل مقداری روغن تفت دهید سپس بیست دقیقه قبل از پخت خورش، این سبزی های معطر را به خورش اضافه کنید.

زمانی که مرغ کاملا پخته شد، بادمجانی هایی را که از قبل سرخ کرده اید به همراه باقی پیاز داغ ها به خورش اضافه کنید، سپس محلول زعفران را نیز به آن اضافه نمایید و میزان نمک آن را تست کنید.

بعد از زمان پانزده دقیقه این غذای خوشمزه گیلانی آماده است، بسته به ذائقه تان می توانید کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به غذایتان اضافه کنید.

روش تهیه خورش نازخاتون

خواص غوره :

  • ضد عفونی کننده روده
  • تقویت کننده کبد
  • بر طرف کردن ورم گلو ( آبغوره را قرقره کنید)
  • دفع کرم روده
  • تقویت معده

دو نکته که باید در تهیه نازخاتون رعایت کنید

۱. از تفت دادن زیاد سبزی خودداری کنید زیرا علاوه بر تلخ شدن سبزی خواص آن نیز از بین می رود.

۲. در صورت تمایل می توانید به خورش تان چند عدد آلو بخارا اضافه کنید تا خورش طعم ترش و شیرین پیدا کند.

  • آشپزی
  • ۷ شهریور
  • بدون نظر
  • 144 بار

شله زرد به عنوان یکی از دسرهای سنتی و خوش مزه می باشد. شله زرد را بیشتر در سفره های نذری، محرم و در ماه مبارک رمضان در سفره افطار خود قرار می دهند که در این ایام  دارای طرفدار بسیار زیادی می باشد. همچنین ایده های مختلف و جالبی برای تزیین شله زرد تک نفره وجود دارد که شامل تزئین با دارچین، بادام، خلال پسته و گل محمدی می باشد تا بتوانید با داشتن همچین ایده های جالب و متنوع سفره ای زیبا و دوست داشتنی داشته باشید.

 تزیین شله زرد تک نفره

ایده ای زیبا برای تزیین شله زرد تک نفره به همراه تصاویر

برای تزئینی زیبا و متفاوت شله زرد اصلا نیاز به مهارت خاصی نمی باشد و به راحتی می توانید با کم ترین وسایل و هزینه و بدون نیاز به شابلون یک تزئینی بی نظیر و زیبا روی شله زرد خود انجام دهید. همچنین برای تزئینی متنوع و زیبا با شله زرد مجلسی و ساده همراه ما باشید. شله زرد به عنوان یک دسر خوش مزه و کاملا مغذی خارق العاده می باشد زمانی که شله زرد شما به خوبی غلیظ شد آن را در ظرف های یک بار مصرف بریزید و بعد اینکه شله زرد شما خنک شد می توانید آن را با خلال بادام و پسته و دارچین به روش های گوناگون تزئین کنید.

  •  اصل جنس
  •  سپهر چوب

تزیین شله زرد در ماه مبارک رمضانتزئین زیبایی از شله زرد با خلال بادام

زیباترین مدل برای تزئین شله زردبرای اینکه نتیجه خوبی از شله زرد بگیرید از برنج نیم دانه استفاده کنید و در صورت استفاده باید برنج نیم دانه خود را دوبرابر در نظر بگیرید در واقع شیرین بودن شله زرد هم بستگی به ذائقه افراد دارد، به طور معمول شکر را تقریبا دوبرابر برنج در نظر بگیرید بهتر است که شکر خود را قبل استفاده آن را در آب حل کنید تا شکر ناخالصی نداشته باشد.

تزئینی ساده برای شله زرد

بهتر است که شله زرد خود را با مقدار کمی زعفران خشک افزایش دهید، همچنین برای دم کردن زعفران آن را با یک قاشق چایخوری در یک استکان آب جوش بگذارید تا دم بکشد.

تزیین شله زرد با غنچه گل محمدیزیبایی و خوش رنگی شله زرد با دم کردن زعفران

طرز تهیه و زیبایی شله زرد

برای تزیین شله زرد تک نفره می توانید پودر دارچین را با مقدار کمی از کره آب و مخلوط کرده و برای تزئین شله زرد خود استفاده کنید با این کار از پخش شدن دارچین جلوگیری کرده و دارچین رنگ تیره تری به خود می گیردکه بیشتر خانم ها از این نکته بی خبر هستند و این را هم بدانید که فقط از دارچین خالی برای تزئین شله زرد استفاده کنید این کار باعث پخش شدن دارچین روی شله زرد می شود

شله زرد خوش مزه و زیبادیزاین زیبا و شیک از شله زرد

تزیین شله زرد بدون شابلون

تزئین با شابلون های متنوع

با کمی صبوری برای سرد شدن شله زرد می توانید آن را تزئین کنید. همچنین برای تزیین شله زرد تک نفره می توانید از انواع شابلون های نوشته و یا تصویر استفاده کنید.

خاص بودن دیزاین در شله زردتزئین شله زرد با شابلون های متنوع

دیزاین جالب و ساده ای از شله زرد دیزاینی زیبا و ساده از شله زرد

زیباترین تصاویر از تزئین شله زردتزیینی خاص و جالب با شابلون

تزیین شله زرد های شیکتزیین شله زرد تک نفره

ایده ای متنوع از شله زرد

نکته مهم در تزیینات شله زرد تک نفره

ابتدا برای تزیین شله زرد سعی کنید ظرفی را انتخاب کنید که اندازه ی کوچکی داشته باشد همچنین اگر دوست دارید که شله زرد شما به صورت قالبی در بیاید باید کمی ژلاتین به شله زرد خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که شله زرد نذری شما باید دارای غلظتی متوسط باشد

تزئین و درست کردن شله با روشی آسان

طراحی شله زرد یک نفره با گل محمدی

در واقع برای تزیین شله زرد می توانید از گل محمدی خشک شده همراه با کمی پودر پسته و بادام هم به کار ببرید.

دیزاین شیکی از شله زردتزئین شله زرد با گل محمدی
تزیین با دارچین و گل محمدی شله زرد
دیزاین زیبایی از گل محمدی در شله زرد
تزیین شله زرد نذری با مواد خوشمزه
تزئینی چشم نواز از غنچه های خشک شده گل محمدی
تزیین ساده شله زرد

  • آشپزی
  • ۷ شهریور
  • بدون نظر
  • 234 بار

 

سئو و بهینه سازی سایت مناسب باعث می شود تا نتایج مطالب شما به راحتی در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل،یاهو،بینگ و… ثبت شود و در دسترس همگان قرار گیرد.

همانگونه که اطلاع دارید،همیشه افرادی که به دنبال جستجوی یک مطلب هستند،به موتورهای جستجو مانند گوگل سر میزنند و در آن جا با وارد کردن کلمه و یا جمله ای سعی می کنند تا مطلب مد نظرشان را پیدا کنند و بنابراین موتورهای جستجو تمام تلاششان را می کنند تا نتیجه دلخواه کاربر را در وب سایت به شخص نمایش دهند!.

از این سو،اگر سایت شما از طریق سئو بتواند به صفحه اول گوگل بیاید،اعتبار بسیاری را کسب می کنید و می توانید درآمد زایی کلانی را که حاصل خدمات سئو است،به دست آورید.

مطمئنا شما اگر با کلمه کلیدی مشخص شده و روان به صفحه اول گوگل بیاید،فرصت های زیادی را در کسب و کار پیدا می کنید که بیش از ۹۰ درصد آن ها به کسب درآمد تبدیل می شود.

شما اگر بازدید زیادی را داشته باشید می توانید اقدام به تبلیغات برای وب سایت ها و خدمات دیگران کنید و یا اینکه فروشگاه خود را داشته باشید و اقدام به فروش محصولات به صورت اینترنتی کنید.

در این مقاله قصد داریم تا مسائل ابتدایی اصول استاندارد سئو را به شما کاربران یاد دهیم.

سئو را نمی توان آسان نام برد و هم اینکه نمی توان گفت سئو سخت است.

سئو بر اساس اصولی طی می شود که در اختیار همگان قرار گرفته است،اما این چگونه انجام دادنش مهم است که بسیاری از افراد آگاهی کامل از این موضوع ندارند و به اشتباه عملیات سئو را انجام می دهند که گاها باعث متضرر شدن صاحب کسب و کار و آن وب سایت می شود.

 

کلمه کلیدی مناسب سئو مطلب را پیدا کنید!

برای اینکه بخواهید مطلبتان در گوگل ثبت شود و به راحتی در دسترس مخاطبین قرار بگیرد،در ابتدا باید یک کلمه کلیدی مناسب سئو مطلب را پیدا کنید تا کاربر با وارد کردن آن کلمه کلیدی،به راحتی بتواند مطالب شما را پیدا کند.

برای مثال،یک مطلب که چنین عنوانی داشته باشد:

"خرید لوازم آشپزخانه برای محل کار" باید کلمه کلیدی این عنوان را "خرید لوازم آشپزخانه" یا "لوازم آشپزخانه" قرار دهید و پس از آن ربات های گوگل توانایی تشخیص منظور کاربر را دارند و مطلب شما را برای کاربر به نمایش می گذارد.

یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو کلمه کلیدی است که به شما کمک شایانی می کند تا نتایج طراحی وب سایت و مطالبتان را در گوگل و دیگر موتورهای جستجو مشاهده کنید.

همچنین شما می توانید از نرم افزارهای مخصوصی که برای این کار وجود دارد استفاده کنید و کلمه کلیدی مناسب خود را پیدا کنید،شما می توانید برای پیدا کردن کلمه کلیدی از Keyword Planner و Google Trends استفاده کنید،این دو سرویس به شما تازه ترین و داغ ترین کلمات کلیدی پیشنهاد می دهند و می توانید بر اساس این کلمات کلیدی اقدام به تهیه مطلب و سئو مطلب کنید.

اگر فکر می کنید که نمی توانید خدمات سئو سایت را انجام دهید و در مبحث سئو مقداری مطالب را به خوبی درک نکردید،به شما پیشنهاد می دهیم قبل از انجام دادن کاری،مبحث سئو را به یک شخص و یا شرکت متخصص بسپارید که با سئو به خوبی آشنا باشد،یکی از این شرکت ها،شرکت دیجی ویت است که در زمینه طراحی سایت شرکتی ،طراحی سایت شخصی و سئو بسیار خبره عمل می کند و بسیاری از کاربران از خدمات طراحی سایت دیجی ویت راضی بودند و طبق آماری که گرفته شده،بیش از نود درصد کاربرانی که پکیج سئو دیجی ویت را سفارش دادند،به نتیجه مطلوب رسیدند!.

 

توضیحات متا برای سئو بسیار مفید است.

شما به هنگام کار با پلاگین های سئو،مطمئا می توانید توضیحات متا دلخواه را وارد کنید.

دقت کنید به هنگام کار با پلاگین های سئو مانند یواست سئو و All In One SEO می توانید به راحتی توضیحات متا را وارد کنید و کلمه کلیدی مد نظر را برای مطلب در آن قرار دهید.

توضیحات متا باید به گونه ای باشد که حداقل دو بار کلمه کلیدی آن مطلب در توضیحات متا تکرار شود،این کار باعث می شود به هنگامی که کاربر چیزی را جست و جو می کند،بتواند کلمات کلیدی را ببیند و بداند که این سایت چیزی است که می تواند به هدفش برساند و همچنین وقتی که گوگل ببیند شما در توضیحات متا کلمه کلیدی را وارد کردید مطمئنا امتیاز ویژه ای برای شما قرار می دهد.

البته دقت کنید که نباید زیادی از کلمه کلیدی در توضیحات متا طراحی سایت و مطلب استفاده کنید زیرا این کار به عنوان فریب کاری شناخته می شود!.

 

طرز صحیح نوشتن مطلب و بهینه سازی آن برای سئو

دقت کنید شما باید به گونه ای یک مطلب را بنویسید که مخاطب جذب مقاله شما شود و تا انتها آن را مطالعه کند و خسته نشود!.

برای همین،همیشه رسم بوده است که از هدینگ استاندارد برای خدمات طراحی سایت و نوشتن مطلب استفاده شود تا کاربر بتواند به آسانی جذب محتوا شود و تا اخر آن را مطالعه کند و مقاله در نظر مخاطب روان و ساده باشد.

برای همین همیشه این سیستم پیشنهاد می شود.

H1/H2/H3/H3

این یکی از بهترین فرمول های هدینگ است که همیشه مورد تایید قرار گرفته بوده و در دنیای سئو امروزی نیز کاربرد زیادی دارد!.

 

 

تبلیغات متنی

تبلیغات متنی

بک لینک

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.

بت اسپات