آموزش کامل طرز تهیه لازانیا گیاهی

آموزش کامل طرز تهیه لازانیا گیاهی

آموزش کامل طرز تهیه لازانیا گیاهی

لازانیا گیاهی , طرز تهیه لازانیا گیاهی , پخت غذای لازانیا گیاهی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیا گیاهی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لازانیا گیاهی :

خمیر لازانیا : ۲۵۰ گرم

پیاز حلقه حلقه : ۲ عدد

روغن زیتون : ۱/۴ فنجان

کدو پاک شده و حلقه شده : ۴ عدد

قارچ خرد شده :۲۵۰ گرم

سیر خرد شده : ۳ حبه

پنیر پیتزا : ۲۵۰ گرم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

پودر آویشن : ۱ قاشق غذاخوری

آرد : ۲ قاشق غذاخوری

شیر : ۲ پیمانه

کره :۶۰ گرم

طرز تهیه لازانیا گیاهی :

ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید. برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد. سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم:روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم.یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن ۱/۳ مخلوط پنیر،۱/۳ مخلوط سبزی و ۱/۳ از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم. سینی را درون فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید