سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.

موضوعات سایت

یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیک‏‌های بره سرو شود، ظرافت بخصوصی می‌دهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.

مواد لازم:

  • ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱۲ استیک بره، پاک شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری زعفران
  • ۱ پیاز قهوه‌‏ای، درشت خردشده
  • ۱ و ½ لیوان برنج سبوس‌دار پخته نشده
  • ۲ لیوان آب مرغ
  • ۱ لیوان آب
  • ۱ لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجه‏‌های نیمه-خشک

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنید. استیک‌ها را در ۳ سری بپزید، هر طرف آنها را برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید.

زعفران را به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد برای یک دقیقه (یا تا زمانی که رایحه آنها پخش شود) بپزید. پیاز را اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. برنج، آب مرغ و آب را نیز اضافه کنید. به نقطۀ جوش برسانید.

ترکیب برنج خود را درون یک ظرف طبخ ۲۵ سانتی بریزید. استیک‌ها را در یک لایه روی آن بگذارید. آنها را با یک درپوش یا فویل سفت بپوشانید. برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه (یا تا زمانی که تمام مایع جذب شده و برنج نرم شده است) آنها را در فر بپزید.

استیک‌‏ها را خارج بکنید. آنها را بپوشانید و گرم نگاه دارید. زیتون‌ها را به درون برنج بریزید. ادویه بزنید. با قاشق برنج را درون بشقاب‌ها ریخته و همراه با دو تکه استیک بروی آن سرو کنید. اگر می‌توانید این غذا را همراه با سالاد میل کنید.

  • آشپزی
  • 26 دسامبر
  • بدون نظر
  • 368 بار

تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.

بت اسپات