سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.
یکی از انواع غذاهای خوشمزه محلی گیلانی خورش نازخاتون می باشد که با انواع گوشت ها تهیه می شود در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش نازخاتون را به شما عزیزان آموزش دهیم.
همانطور که در مطالب قبلی شما را با دستور پخت انواع خورش ها از جمله خورش قیمه، خورش ونوشک، خورش گیلاخه و خورش لوبیا سفید آشنا کردیم در این مقاله روش تهیه خورش نازخاتون را آموزش خواهیم داد.
در طرز تهیه خورش نازخاتون ابتدا بادمجان را پوست بگیرید و به صورت کامل سرخ کنید سپس داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و نصف پیاز داغ ها را به آن اضافه کنید، حالا سینه مرغ خرد شده را به پیاز داغ ها اضافه کنید و تفت دهید.
در این مرحله از دستور پخت خورش نازخاتون زمانی که مرغ تغییر رنگ داد به آن ادویه خورشتی، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید سپس دو پیمانه آب جوش به خورش اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود.
حالا نعنا و جعفری خرد شده را داخل مقداری روغن تفت دهید سپس بیست دقیقه قبل از پخت خورش، این سبزی های معطر را به خورش اضافه کنید.
زمانی که مرغ کاملا پخته شد، بادمجانی هایی را که از قبل سرخ کرده اید به همراه باقی پیاز داغ ها به خورش اضافه کنید، سپس محلول زعفران را نیز به آن اضافه نمایید و میزان نمک آن را تست کنید.
بعد از زمان پانزده دقیقه این غذای خوشمزه گیلانی آماده است، بسته به ذائقه تان می توانید کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به غذایتان اضافه کنید.
خواص غوره :
۱. از تفت دادن زیاد سبزی خودداری کنید زیرا علاوه بر تلخ شدن سبزی خواص آن نیز از بین می رود.
۲. در صورت تمایل می توانید به خورش تان چند عدد آلو بخارا اضافه کنید تا خورش طعم ترش و شیرین پیدا کند.
برچسب ها :
تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.