سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.
مواد لازم برای آدنا کباب :
قلوه گاه گوسفند | ۴۰۰ گرم |
قلوه گاه گوساله | ۲۰۰ گرم |
سردست گوساله | ۳۰۰ گرم |
دنبه | ۱۰۰ گرم |
نمک و پاپریکا | به مقدار لازم |
فلفل دلمه قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه آدنا کباب :
ابتدا گوشت و دنبه را با بزرگترین پنجره چرخ کنید و به آن نمک و پاپریکا بزنید. مجددا با پنجره متوسط چرخ کنید. سپس خوب ورز بدهید. مقداری پیاز رنده شده آماده کنید و آب پیاز را خوب بگیرید و ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت پیاز را داخل گوشت چرخ کرده بریزید و با کوچکترین پنجره چرخ کنید. گوشت را دو ساعت داخل یخچال قرار بدهید. بعد از این مدت فلفل دلمه قرمز را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
سپس کل مواد را ساطوری کنید و مجددا یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. و آن را بیرون بیاورید و به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید در حین پخت کباب را بین نان فشار بدهید تا آب و روغن آن گرفته شود و دوباره کباب کنید.
برای سرو حتما از فلفل کبابی و گوجه کبابی و * ترکیب خوشمزه پیاز و جعفری استفاده کنید.
* نکته :
برای تهیه ترکیب ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و فلفل دلمه قرمز را هم خلالی خرد کنید جعفری را ریز خرد کنید و به آرامی مخلوط کنید و به آن سماق و نمک و آبلیمو اضافه کنید و به همراه کباب عالی می شود.
برچسب ها : طرز پخت آدنا کباب ترکیه ای
تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.