سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.
به مجله اینترنتی رنگریز خوش آمدید.
یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنید. استیکها را در ۳ سری بپزید، هر طرف آنها را برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید.
زعفران را به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد برای یک دقیقه (یا تا زمانی که رایحه آنها پخش شود) بپزید. پیاز را اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. برنج، آب مرغ و آب را نیز اضافه کنید. به نقطۀ جوش برسانید.
ترکیب برنج خود را درون یک ظرف طبخ ۲۵ سانتی بریزید. استیکها را در یک لایه روی آن بگذارید. آنها را با یک درپوش یا فویل سفت بپوشانید. برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه (یا تا زمانی که تمام مایع جذب شده و برنج نرم شده است) آنها را در فر بپزید.
استیکها را خارج بکنید. آنها را بپوشانید و گرم نگاه دارید. زیتونها را به درون برنج بریزید. ادویه بزنید. با قاشق برنج را درون بشقابها ریخته و همراه با دو تکه استیک بروی آن سرو کنید. اگر میتوانید این غذا را همراه با سالاد میل کنید.
سالاد یکی از اجزای اصلی برنامه غذایی شماست؟ چرا سالادهای خودتان را خوشمزه تر میل نمیکنید؟
به گزارش آلامتو و به نقل از مردمان، در زیر دستوراتی سالم، بسیار رژیمی و البته خوشمزه سُس و چاشنی سالاد برایتان آوردهایم.
تندی خردل این سُس را به چاشنی بسیار مناسب برای سبزیجات تلختر مثل انواع کاسنی و اندیو تبدیل میکند. همچنین میتوانید آن را همراه سبزیجات کرانچی مثل رازیانه و نان گندم کامل استفاده کنید.
سیر، سرکه، خردل، عسل، نمک و فلفل را در کاسهای کوچک با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را به تدریج به آن افزوده و هم بزنید.
این سُس خامهای از باترمیلک و مایونز کمچرب تهیه میشود که میتوانید از آن روی سیبزمینی، پاستا یا سالاد استفاده کنید.
برای آماده کردن نصف لیوان باترمیلک، نصف قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه یا سرکه سفید را به نصف لیوان شیر کمچرب اضافه کنید، هم بزنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.
سپس باترمیلک آماده، مایونز، آب لیموترش، پارمسان، سُس سویا، سیر، نمک و فلفل را در مخلوطکن بریزید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
روی سُس را بپوشانید و بگذارید دو روز بماند، سپس مصرف کنید.
پیشنهاد امروز
می خوای۱۸کیلو توی۳ماه وزن کم کنی که اصولی باشه!(شماره ثبت کن)
این سُس رژیمی و خامه ای را میتوانید همراه با سالاد فصل یا سالاد سیبزمینی مصرف کنید. میتوانید به جای سبزیجات خشک در دستور، از سبزیجات تازه خردشده هم استفاد کنید.
برای آماده کردن خامه ترش، ۱/۸ لیوان باترمیلک آماده کرده، سپس آن را با ۱/۸ لیوان خامه کمچرب مخلوط کنید. بگذارید به مدت یک تا دو روز در دمای اتاق بماند.
سپس مایونز، ماست، خامه ترش، سرکه، خردل، عسل، پیاز، ترخون (یا شوید) و نمک را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید. به میزان دلخواه به آن پودر فلفل سفید اضافه کنید.
روی سُس را بپوشانید و بگذارید تا ۵ روز بماند، قبل از مصرف حتماً آن را هم بزنید.
این سُس تازه همراه با مخلوط سبزیجات فوقالعاده خواهد بود. همچنین میتوانید سُس مناسبی برای سالاد پاستای سرد باشد.
روغنزیتون، آب مرغ، سرکه، سبزیجات، موسیر، نمک و فلفل را در پارچی بریزید و در آن را سفت ببندید. آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود (یا مواد را در کاسهای بریزید و هم بزنید).
روی آن را بپوشانید و ۲ در در یخچال قرار دهید.
با آب پرتقال و گشنیز سُسی فوقالعاده ترش و خوشمزه میتوانید فراهم کنید که مطمئناً دوست خواهید داشت با همه جور غذا آن را امتحان کنید.
گشنیزها را ریز خرد کنید، سپس آن را به همراه روغنزیتون، آب لیموترش تازه، آب پرتقال، نمک و فلفل در مخلوطکن بریزید تا مواد صاف و یکدست شود.
کتاب به شما یاد میدهد در زندگی چطور رفتار کنید، چطور بیاندیشید و چطور خط فکری خودتان را پیدا کنید و شکل بدهید.
اما موضوعی که در آن هیچ شک و تردیدی وجود ندارد، این است که شما وقتی کتابهای بیشتر و بهتری میخوانید دید وسیعتری پیدا میکنید و به همان نسبت تعریف شما از کتاب کاملتر میشود. و نکته مهم اینکه شما هرچقدر بیشتر کتاب بخوانید، بهتر متوجه میشوید که به چه نوع کتابی علاقه دارید.
وقتی که یک کتاب میخوانید تک تک جملات آن در ناخودآگاه شما باقی میمانند، فقط کافیست کمی به آن فکر کنید و خودتان را در آن موقعیت قرار دهید. کتاب به شما یاد میدهد در زندگی چطور رفتار کنید، چطور بیاندیشید و چطور خط فکری خودتان را پیدا کنید و شکل بدهید. کتاب به شما اجازه میدهد به جای تمام زندگیهایی که نداشتهاید زندگی کنید. به جای تمام تجربههایی که نداشتهاید و به جای تمام تصمیمهایی که هنوز به سراغتان نیامدهاند فکر کنید و از قبل جواب مناسب را بدانید. با مطالعه زیادتر کتاب شما هیچوقت در زندگی واقعی غافلگیر نمیشوید! انگار همه چیز را از قبل میدانید و یاد گرفتهاید که چطور رفتار کنید. حفظ کردن جملات یا ادبی حرف زدن به شما هیچ کمکی نمیکنند! روح آدمی باید کتابی را ببلعد.
در میان اما، منتقدان و نویسندگان در سراسر دنیا یک سری از کتابها را شاهکار میدانند. کتابهایی که شاید برخی از ما به راحتی نتوانیم آنها را شاهکار و یا حتی کتاب تلقی کنیم. با این حال برای مشاهده این کتابها که در سراسر جهان مورد ستایش هستند میتوانید نگاهی به لیست صد کتاب برتر تاریخ بیاندازید.
شاید به طور میانگین گفته شود که سرانه مطالعه کتاب در کشور ما پایین است اما در این میان افراد زیادی هستند که مدام در کتابخانه ها به دنبال کتاب هستند و خواندن را یکی پس از دیگری انجام میدهند. خیلیها به دنبال کتابهای تاریخی هستند ، برخی دیگر کتب فلسفی را میپسندند و عدهای به دنبال یک رمان طولانی هستند تا شبهای گرم تابستان و سرد زمستان را با خواندن یک رمان هیجانانگیز ، گرم تر کنند.
کتاب صوتی:
امروزه کتاب صوتی یا کتاب گویا به خاطر مشغله زیاد افراد به شدت رواج یافته اند. با این همه همهی ما دوست داریم که کتاب مورد نظرمان را سر فرصت و در آرامش کامل بخوانیم ، اما شاید هرگز چنین فرصتی پیش نیاید. به همین خاطر استفاده از کتابهای صوتی بهترین گزینه است. استفاده از کتاب های صوتی مزایای زیادی دارد که مهمترین آنها استفاده صحیح از زمان هایی است که هدر میروند، مانند ساعات طولانی که در ترافیک کلان شهرها مجبور به گذران هستید.
تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.