سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز شامل مطالبی از: مدل لباس , سلامت , ورزشی , علم و فناوری , گردشگری , آشپزی , اخبار هنرمندان و مطالب جالب و خواندنی است.
نحوه پخت مربای کدو سبز
مربای کدو سبز یکی از مرباهای خوشمزه ای است که میتواند پایه ثابت میز صبحانه و عصرانه شما باشد. روش پخت مربای کدو سبز بسیار ساده است و شما میتوانید مربای کدو سبز با آهک ، مربای کدو سبز بدون آهک و مربای کدو سبز رنده شده را به سادگی آماده کنید. برای تهیه مربای کدو معمولا از آب آهک استفاده می شود که بافت نهایی مربا تردتر باشد ولی شما در صورتی که نمی خواهید از آهک استفاده کنید می توانید از طرز تهیه مربا کدو سبز بدون آهک استفاده کنید.
کدو سبز | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم |
گلاب | نصف پیمانه |
آۤب لیمو | ۱ پیمانه |
آهک | ۱ کیلو گرم |
هل کوبیده شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه مربای کدو سبز
آب و آهک را مخلوط کرده و کناری بگذارید تا ته نشین شود.
آب زلال رویش را جدا کنید.
کدوها را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید یا حلقه کرده با کاتر دلخواه برش بزنید.
کدوها را داخل آب آهنک بریزید و یک روز کامل استراحت دهید.
کدوها را آبکش کرده و بشویید و در آب سرد بریزید و یک روز دیگر استراحت دهید.
در این مدت چند بار آب کدوها را عوض کرده و بشویید.
شکر را با ۳ لیوان آب روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
کدوها را به شربت اضافه کرده و با حرارت ملایم بجوشانید.
کف روی مربا را بگیرید.
در آخر هل و گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد و شعله را خاموش کنید.
بعد از خنک شدن مربا کدو سبز را در شیشه تمیز و در بسته در یخچال نگهداری کنید.
کدو سبز | ۵۰۰ گرم |
آهک | نیم کیلوگرم |
آب سرد | ۱/۵ لیتر (۶ پیمانه) |
شکر | ۷۰۰ گرم |
آب | ۱ لیتر (۴ پیمانه) |
دانه هل | ۱ قاشق چایخوری |
جوهر لیمو | یک چهارم قاشق چایخوری |
گلوکز | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مربای کدو سبز به شکل گل
کدوها را با استفاده از پوست کن ، از درازا ، به صورت ورقه های نازک ببرید و هر برش ر مصل گل رز بپیچید.
آهک را با ۱٫۵ لیتر آب سرد مخلوط کرده هم بزنید تا حل شود سپس صبر کنید کاملا ته نشین شود.
آب زلال روی آهک را جدا کرده و روی گل های کدو بریزید و ۱۰ – ۱۲ ساعت صبر کنید.
آب آهک را دور ریخته و کدو ها را در آب سرد بیندازید و هر چند ساعت آبش را عوض کنید.
شکر و ۱ لیتر آب را در قابلمه ای مناسب مخلوط نموده روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.
کدوها را درون شربت انداخته ۲۰ – ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا کدوها شفاف شوند و شربت قوام پیدا کد.
جوهر لیمو و گلوکز را به مربا اضافه کرده ۲ دقیقه دیگر بجوشانید و شعله را خاموش کنید تا مربا سرد شود.
مربای کدو سبز بدون آهک
کدو سبز | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
آب | ۷۰۰ میلی لیتر |
اسید سیتریک | ۱/۲ قاشق چایخوری |
مربای کدو سبز بدون آهک
کدو سبز را به صورت مکعبی خرد کنید و در قابلمه ریخته رویشان را با شکر بپوشانید و در ظرف را گذاشته و حداقل یک روز در یخچال بگذارید استراحت کند.
بعد از یک روز شکر به کدوها جذب می شود حالا آب را به قابلمه اضافه کرده روی حرارت متوسط قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید.
در انتهای پخت اسید سیتریک را اضافه کرده و چند قل که زد شعله را خاموش کنید.
مربای کدو سبز رنده شده
کدو سبز | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۳٫۵ فنجان |
پرتقال | ۳ عدد |
رنده پوست پرتقال | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه مربای کدو سبز رنده شده
کدو سبز را با پوست ، درشت رنده کنید و در یک قابلمه ریخته و لا به لا رویشان شکر بپاشید.
در قابلمه را بگذارید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر را جذب کنند و آب بیندازد.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
شعله را خاموش کرده و ۳ ساعت صبر کنید خنک شود.
پرتقال ها را پوست کنید و پوست پره های داخلی اش را هم جدا کنید و خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بجوشانید.
شعله را خاموش کرده اجازه دهید سرد شود و دوباره ۱۵ دقیقه بجوشانید تا کاملا آب پرتقال ها کشیده شود.
در مرحله آخر در صورت تمایل میتوانید رنده پوست پرتقال ( فقط قسمت نارنجی پوست را رنده کنید ) را به مربا اضافه کنید.
برچسب ها :
تمامی حقوق مطالب برای سایت تفریحی و سرگرمی رنگریز محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.