طرز تهیه دسر رومانف

مواد لازم برای دسر رومانف :  پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری  آب سرد نصف لیوان سیب ۱ عدد  موز ۱ عدد  شیر  ۳ لیوان  نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری  خامه ۱ بسته ۱۰۰ گرمی  رنگ خوراکی (در صورت تمایل) مقدار کم   طرز تهیه دسر رومانف : پودر ژلاتین را با آب سرد با هم … ادامه

فنون پخت باقالی + خواص باقالی

باقلا (باقالی، باقله) گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن گاهی تا ۲ متر هم می رسد. برگ های این گیاه متناوب و مرکب است. گل های باقالی درشت و سفید با لکه های سیاه و بنفش است. میوه آن همچون لوبیا دارای غلافی پوشیده از کرک می باشد. در ادامه با ما همراه … ادامه

طرز تهیه خورش نازخاتون با طعم خوش غذاهای گیلانی

یکی از انواع غذاهای خوشمزه محلی گیلانی خورش نازخاتون می باشد که با انواع گوشت ها تهیه می شود در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش نازخاتون را به شما عزیزان آموزش دهیم. همانطور که در مطالب قبلی شما را با دستور پخت انواع خورش ها از جمله خورش قیمه، خورش ونوشک، خورش گیلاخه … ادامه

تزیین شله زرد تک نفره با انواع ایده های زیبا و خلاقیت های دوست داشتنی

شله زرد به عنوان یکی از دسرهای سنتی و خوش مزه می باشد. شله زرد را بیشتر در سفره های نذری، محرم و در ماه مبارک رمضان در سفره افطار خود قرار می دهند که در این ایام  دارای طرفدار بسیار زیادی می باشد. همچنین ایده های مختلف و جالبی برای تزیین شله زرد تک … ادامه

سئو و بهینه سازی سایت را چگونه انجام دهیم؟

  سئو و بهینه سازی سایت مناسب باعث می شود تا نتایج مطالب شما به راحتی در موتورهای جستجوگر نظیر گوگل،یاهو،بینگ و… ثبت شود و در دسترس همگان قرار گیرد. همانگونه که اطلاع دارید،همیشه افرادی که به دنبال جستجوی یک مطلب هستند،به موتورهای جستجو مانند گوگل سر میزنند و در آن جا با وارد کردن … ادامه